Anonym stofmisbrugsbehandling

Anonym stofmisbrugsbehandling er et særligt tilbud til borgere, der har et problematisk forbug af stoffer, og som ikke har andre sociale problemer.

Anonym stofbehandling er målrettet velfungerende borgere i Silkeborg Kommune, der synes, at deres forbrug af stoffer fylder for meget i deres hverdag og derfor ønsker forandring, og som samtidig ønsker at forblive anonyme.

Anonym stofmisbrugsbehandling er gratis og henvender sig til dig, der:

  • er over 18 år og har fast bopæl i Silkeborg Kommune
  • er i arbejde eller under uddannelse
  • er interesseret i at indgå i et tidsbegrænset gruppeforløb

Anonym stofmisbrugsbehandling består af et 12-16 ugers gruppeforløb, hvor man mødes én gang om ugen. Du kan indtil videre vælge at deltage i gruppeforløb i Aarhus, Viborg, Randers eller Holstebro. Vil du vide mere, eller ønsker du at booke tid til en visitationssamtale, så kontakt os på telefonnummer 89 70 47 00 + 2

Hvis du tidligere har været i stofmisbrugsbehandling, har psykiske problemer eller har andre sociale problemer, er du desværre ikke omfattet af målgruppen for anonym behandling. Det betyder dog ikke, at der ikke er hjælp til dig. Du er altid velkommen til at kigge forbi i vores åbne rådgivning torsdag mellem kl. 15 og 17, hvor vi kan tale om dine muligheder.